O podjetju

Najlepša hvala, da ste se ustavili na naši spletni strani. V Mizarstvu Stare Tomaž smo že od leta 1965 predani izdelavi kakovostnega pohištva po meri, ki popolnoma odraža individualne želje naših strank. Smo družinsko podjetje, ki združuje tradicijo in inovacije, z namenom ustvariti izjemno in edinstveno pohištvo, ki bo trajalo generacije.

Naše temeljne vrednote

Pri nas stremimo k izjemnosti na vsakem koraku. Lastnik Tomaž Stare in njegovi sinovi, Jure, Jaka ter Jošte Stare, tvorijo srce naše ekipe. Prizadevamo si ustvariti izdelke, ki presegajo pričakovanja. Vsako pohištvo je rezultat predanosti in skrbnosti, ki jo vlagamo v vsako fazo procesa.

Naše stranke

Naše prilagojeno pohištvo je namenjeno tistim, ki cenijo individualnost in kakovost. Sodelujemo z arhitekti in notranjimi oblikovalci, kar nam omogoča ustvarjanje unikatnih kosov za raznolike projekte. Naši izdelki so na voljo po celotni Sloveniji, saj izpolnjujemo želje strank ne glede na njihovo lokacijo.

Kontaktirajte nas

Z veseljem se bomo posvetili vašim željam in idejam ter vam pomagali ustvariti prilagojeno pohištvo, ki bo odražalo vašo edinstvenost. Kontaktirajte nas in nam zaupajte svoje projekte.

Hvala, ker ste nam zaupali vaš čas in zanimanje. Veselimo se sodelovanja z vami pri ustvarjanju pohištva, ki bo pravšnje za vas.